tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuodenvaihteen kadonneita

-Numero 1: Olen kadottanut avainnippuni! Oikeastaan se ei olekaan kadoksissa, sillä tiedän tarkalleen, missä se on. Se on hissikuilussa! Eilen pihalle kynttilää viedessäni se vain putosi hissin oviaukossa kädestäni ja plumps! Se katosi kynnyslistan vieressä oviaukossa olevaan kolmen sentin rakoon kuin mustaan aukkoon konsanaan. Sinne meni kymmenkunta avainta, joista muutama oli vähemmän tärkeitä. No, parempi, että on hyvässä tallessa tietämässäni paikassa kuin vain kadonneena jonnekin. Se, miten saan avaimet takaisin, onkin jo aivan toinen juttu!



-Numero 2: Joku toinen henkilö on uudenvuodenyönä koikkelehtinut kotiin yhdellä kengällä, sillä tämä hieno, toinen yksilö parista seisoo talomme päädyssä olevan "mikä lie pömpelin" päälle nostettuna. Piti ihan hakea kamera ja ikuistaa se, sillä aika komea kenkäyksilö on nyt hyljättynä kadunvarressa. Tule hakemaan, jos tunnistat omasi!

-Numero 3: Lumet! Vettä on satanut koko päivän ja ulkona on vieläkin lämmintä 3 astetta. Lumet hupenevat silmissä. Tosin jouduimme tekemään puoli tuntia lapiohommia, jotta saimme päivällä toisen auton hallista maan pinnalle sohjoista ja melkoisen jyrkkää ajoluiskaa pitkin. Kun tulimme vierailulta ystäväperheen luota, huoltomiehet olivat käyneet soittoni jälkeen putsaamassa luiskan taas ajokuntoon.

Hmm... Mielenkiintoinen loppu viime- ja alku tälle vuodelle!

4 kommenttia:

Amir Näveri kirjoitti...

Tulee mieleeni muisto kun tiputin puhelimen hissikuiluun. Siinä tippumisessa oli vaan onnea - hissi oli alakerroksessa ja puhelin säilyi ehjänä ja samaan hissiin tuli hissinhuoltomies. Puhelin on kädessä 10min tapahtuman jälkeen.

Kiitos kirjoituksestasi blogiini!
Samat sanat sinulle, kirjoituksiasi on mukava lukea. Itse muutan hieman kirjoituksiani ja lisään sekaan tänä vuonna enemmän myös kotielämäni juttuja : )
Ja hyvää alkanutta vuotta 2013!

Maisakaisa kirjoitti...

Kurjaa tuo avainten putoaminen. Samanlaisesta tapauksesta kerrottiin täällä lehdessä jokunen kuukausi sitten. Vaan eikös se huoltomies olisi voinut onkia avainnippua ylös heti lumihommista päästyään? Siellä on varmaan jokin huoltoaukko tms. - tai vaikka jos magneetilla vetäisi...

Jaana kirjoitti...

Näitä tavaroiden putoamisia hissikuiluun taitaa olla enemmänkin - minulle vain ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen!

Jaana kirjoitti...

Meillä täällä "maalla" taloyhtiön huoltomiehellä ei ole mahdollisuutta käydä onkimassa tavaroita, vain hissiyhtiön huoltomiehellä. Hän tulee 100 km päästä ja vartavasten kutsuttuna kertyy avainnipulle aika mehevä hinta. Vakuutuskaan ei korvaa näitä kuluja.

Taidan odotella, kunnes hissimiehillä on muuta asiaa tänne. Onkivat sitten samalla avaimeni. Onneksi nipussa ei ollut kuin yksi avain, johon ei ole vara-avainta. Voimapihdeillä vain kellarikomeron lukko auki...