perjantai 18. tammikuuta 2013

Perjantaita pakkasessa


Oikein kunnon pakkasissa on tämä päivä vietetty. Aamulla näytti täällä korkealla -25 ja kaupungin ulkopuolella kertoi työtoveri auton mittarin käväisseen alimmillaan -32 asteessa. Ihanaa! Pakkasta ja aurinkoa! Aivan minun ilmani.

Otin äsken ikkunasta auringonlaskusta kuvia. Hienon näköistä, kun taivas on purppuraa ja savuja nousee joka puolelta pystysuoraan taivaalle.

Töistä lähdin vauhdikkaasti pikku Samuelia hoitamaan. Äitinsä oli työneuvottelussa ja minä vahdin poikaa sillä aikaa. Oikein pelkäsin neuvottelujen tuloksia. Sisareni on hoitovapaalla ja sillä aikaa työkuvioissa on ollut suuria muutoksia, kun työnantaja on vaihtunut. Sisareni palaa töihin huhtikuun alussa.

Paljon on maailmalta kuulunut uutisia, kuinka työntekijä palattuaan onkin saanut kuulla, ettei töitä enää riitäkään tai työnkuva on muuttunut radikaalisti, ilman että siitä on edes neuvoteltu. Onneksi nyt näytti ihan hyvältä, vaikka tulevaisuus tuokin varmasti muutoksia. Saa sisareni ainakin viettää viimeiset hoitovapaan kuukaudet rauhassa ja tietää, mihin palaa. Mitä myöhemmin seuraa, sitä ei kannata vielä murehtia. Työelämä on arvaamatonta nykypäivänä meillä kaikilla!

Pitäisi laittaa vaatetta päälle ja lähteä ruokakauppaan... Pirteää viikonloppua!

Ei kommentteja: