lauantai 12. tammikuuta 2013

Tabloid-sivu

Hesari siirtyi tabloid-sivuformaatin käyttöön. Kun eilen saavuin töihin, oli siellä kiivas keskustelu menossa lehden uudistuksesta. En siihen juurikaan osallistunut, kun en ollut uutta lehteä vielä kädessäni pitänyt.

Meille tulee maalle Hesari ja tänne kaupunkiin Aamulehti. Tottumus vai mikä lienee, mutta Aamulehteä luen itse mieluummin. Hesarissa on niin paljon pääkaupunkiseudun juttuja ja mahdoton määrä mainoksia, että mielelläni tartun oman alueen lehteen.

Eilen sain hipelöidä uutta tabloid-kokoista Hesaria. Minusta se on näin pienempänä paljon mukavampi lukea ja Karikin vastasi kysyessäni: "Ihan jees!" Töissä tuli lähes kokonaan tyrmääviä tuomioita. Ainut, mikä minua mietityttää on kukkakaupat. Mihinkä ne nyt kukkansa pakkasella käärivät?

4 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Kyllä Hesari on tabloid-kokoisena mun mielestä kätevämpi. Jos ajattelee vaikka sitä, että kulkee julkisilla ja haluaa siellä lukea. Kyllä se oli aina pitkänmatkan bussissakin asetteleminen, kun aamulla punkesi kyytiin ja ryhtyi Hesarin lukuun. Ja siellä sentään saattoi ihan rauhassa istua ilman vieruskaveria (koska bussissa ei yleensä ollut enempää kuin 10 henkeä). Niin ja kukkakaupat voivat laittaa sivut limittäin. Epäilen, että kohta muut lehdet seuraavat Hesarin esimerkkiä.

Jaana kirjoitti...

Minä luulen myös! Ottaisinkin Aamulehden mielelläni pienemmässä koossa.

Amir Näveri kirjoitti...

Tabloid kokoon kaikki lehdet kiitos. Monesti jää ohimennessä moni sanomalehti lukematta kun niitä on niin vaikea sylissä lukea : )

pappilanmummo kirjoitti...

Tabloid-koko on OK. Petissäkin helppo lukea.