maanantai 28. tammikuuta 2013

Aamuaikaa

On menossa epänormaali tilanne, sillä minulla on aamulla aikaa tuhlattavaksi asti. Harvinainen juttu!

Heräsimme jo ennen kuutta, sillä Kari lähti Helsinkiin. Hän aloittaa opiskelujaan ja tänään sekä huomenna on lähijakso Malmilla. Keväällä on vielä kaksi samanlaista. Vein hänet junalle, joka lähti 6.40.

Minulla alkaa maanantaisin työt vasta klo 10. Yleensä menen jo yhdeksäksi, mutta tänään ei ole tarvetta olla etuajassa. Olenkin ollut ihmeissäni, miten saan ajan kulutettua ennen töihin menoa. Olen lukenut lehdet ja tehnyt kotihommia, katsonut sähköpostit ja vieläkin on luppoaikaa. Hassua! Päätinkin, että käyn apteekissa ennen töihin menoa.

Rakastan hitaita aamuja, sillä arkena niitä ei yleensä ole. Tämä aamu ei ole hidas vaan aivan ruhtinaallisen väljä. No, enpä tiedä, olisiko tämäkään mukavaa pitemmän päälle.

Nyt kerään reseptit mukaani ja lähden hakemaan pillereitä. Hyvää työpäivää meille kaikille!

2 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Terveisiä vaan Malmilta! Matka meni hyvin. Ainoan miinuksen aiheutti vr, jonka myöhästymisen takia jouduin ajamaan taksilla Tikkurilasta Malmille. Taksin mukaan nämä kertomukset vr:stä ovat jokapäiväisiä kesät talvet. Minulle siitä ei aiheutunut juuri muuta kuin rahan menoa, mutta taksikuski on saanut kuunnella todella vihaisia matkustajia, jotka ovat myöhästyneet mm. lennoilta. Sen siitä saa kun ostaa junia Beerluskoonin maasta!

Jaana kirjoitti...

Niin! Aina kun olemme VR:n kyydillä menossa, yhdessä tai erikseen, tapahtuu jotain härdelliä: Mm. kerran oli juna ajanut hirven kanssa yhteen ja meitä vietiin 90 km taksilla. Toisen kerran taksi myöhästytti meidät junasta ja ajettiin tuhatta ja sataa, jotta saatiin juna Tampereella kiinni.

Matkustamme harvoin junalla ja lähes aina tapahtuu jotain!

Toivottavasti paluumatka sujuu rauhassa! Tulen asemalle vastaan...