maanantai 7. tammikuuta 2013

Töissä taas


Eilinen päivä sujui vielä yöpaidassa humpsiessa ja suurimman aikaa sängyn pohjilla, mutta tänään kuumeettoman päivän jälkeen suunnistin pirteänä aamulla töihin. Tuo pirteä on kyllä suurta liioittelua, sillä sain aamulla vähän tehdä töitä, jotta nuutunut olemukseni sai edes vähän ryhtiä. Töihin kuitenkin selvittiin.

Loman aikana koulun etupihan kauniit, vanhat koivut oli kaadettu! Voi! Sekä lapset että me aikuiset olimme todella pahoillamme etupihan muuttumisesta radikaalisti. Toisaalta ymmärrän, että vanhat koivut ovat aina riski ja koulujen pihoilla mitään riskejä ei oteta. Vie vain aikaa tottua uuteen avaruuteen. Onneksi nämä takapihan ihanat männyt saivat jäädä paikoilleen.

Työpäivä oli kiireinen kuten aina loman jälkeen. Jatkoin töitä vielä kotona parin tunnin ajan. Ihme kyllä, olo on parantunut iltaa kohti ja sairauden mukanaan tuoma lötkö ja hervoton olo alkaa olla pois - yskä vain vielä vaivaa.

Tästä se kevätlukukausi taas alkoi. Valoa kohti on jokainen päivä, ihanaa!

4 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Tuo koulurannus on iloisen värinen - vanha koulu varmaankin.

Jaana kirjoitti...

Vanhahan tuo on - kuntamme ensimmäinen koulurakennus - 1900-luvun alkupuolelta. Ihana rakennus, hirsirunkoinen ja korkeat luokat!

Maisakaisa kirjoitti...

Tosi hieno koulu ja kaunis työpaikka!

Voimia ja iloa kevätlukukauden työhän!

Jaana kirjoitti...

Kiitos, samoin!
Kunhan taas pääsisin työkuntoon...