sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Sunnuntaitöitä

Tänään olen viettänyt aurinkoista sunnuntaita levon ja työn merkeissä. Kävin kävelemässä ja samalla retkellä katsomassa äitiä. Olin pessyt hänen lakanapyykkinsä ja palautin puhtaat liinavaatteet. Aurinko paistoi pilviharson takaa ja pirteä pikkupakkanen puri poskia.

Illalla innostuin tekemään oppilaista pientä sanallista arviointia. Ekaluokkalaiset eivät saaneet todistusta vielä jouluna, joten sanallinen palaute opiskelun sujumisesta on nyt paikallaan. Paljon edistymistä on ehtinyt tapahtua loka-marraskuisen arviointikeskustelun jälkeen. Kaikki lukevat ja se on todella hieno juttu!

Ai niin: Olen netissä viettänyt paljon aikaa ja nyt on sitten järkkärikamera tilattu. Canoniin (EOS 600d 18-55 IS) päädyin. Myöhemmin tilaan vielä macro-objektiivin (EF 100m f/2.8L macro IS usm, jos tähän runkoon käy), kunhan raaskin rahat siihen tuhlata. Runko on tällaiselle harrastelijalle varmasti riittävän hyvä. Objektiivi tuntuu loistavalta valinnalta, mutta on aika tyyris hinnaltaan! Pitkää putkea voinkin sitten lainata Karilta. Taidan olla ihan tyytyväinen ratkaisuuni.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän kamera valinta.Itellä canon eos 550d ja tulee tosi hyviä kuvia.

Jaana kirjoitti...

Kiva kuulla. Meillä oo kokemusta yhdestä Canonin järkkäristä (1100D) ja ollaan siihenkin oltu tyytyväisiä.