maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi vaihtuu


Uudenvuodenaaton kunniaksi otimme muutamia kuvia parvekkeelta. Läheisellä kukkulalla tai "vuorella", kuten meillä sanotaan, on torni, joka paljaalla silmällä juuri ja juuri meille erottuu. Se on hieno hirsirakennus, jolle tietenkin valmistuttuaan yritettiin tehdä ilkivaltaa, kun se oli jatkuvasti auki yleisölle. Pahanteon vuoksi aukiolo taitaa olla nyt rajoitettu.

Ei ole vielä pahemmin raketit paukkuneet. Meiltä ei tarvitse lähteä ulos raketteja katsomaan, vaan joka ikkunasta niitä näkyy, jos vain viitsii katsoa. Oikeastaan niitä näkyy, vaikkei katsoisikaan! Ihan hienoa, jos aikarajat edes jotenkin pitävät ampumisen kohdalla. Mitäs meistä ihmisistä, mutta koirat pelkäävät.

Mukavaa aattoa!


6 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Hyvää Aaatoa ja Uutta Vuotta!
Kuule, mikä rakennus tuo oikein on? Muistan, että kakarana vuorella oli näköalapaikka. Sinne meni ihan tie, jota laskettiin pulkalla alas laskiaisena ja huudettiin pitkiä pellavia. Siis ihan kouluaikana. Mun mielestä sinne hinattiin nimittäin isän vieraita kanssa katsomaan maisemia. Pahus, kun ei tullut mieleen mennä sinne viime keväänä.

Jaana kirjoitti...

Paikka, josta puhut on Vuorenmaja. Se on myös siellä. Ehkä seitsemän vuotta sitten rakennettiin Vuorentorni näköalatorniksi. Sijaitsee majan ja entisen hyppyrimäen puolessa välissä ja sieltä on todella hienot maisemat. Seuraavalla kerralla sitten käyt katsomassa!

Sinne Espanjaan myös onnellista uutta vuotta 2013!

Jaana kirjoitti...

Ps.Tita:
Hienoa, että joulukoiranne sai kodin!

Amir Näveri kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

Maisakaisa kirjoitti...

Säilyttäköön tämä vuosi sen mitä rakastat,
tuokoon uusi sen mitä kaipaat ja
vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat!

Jaana kirjoitti...

Tita, Amir ja Maisakaisa:

Kiitos! Kaikkea hyvää myös teidän vuoteenne 2013!