torstai 13. joulukuuta 2012

Vapaata hengailua

Tänään työpäivän jälkeen kävelin kotiin heittämään repun sisälle, otin korin mukaan ja kävin ammattikoulun myyjäisissä. Mukaan tarttui yksi joululaatikko ja savulohipiirakka. Söin myös riisipuuroa ja rusinasoppaa. Ne maistuivat tosi hyviltä, kun ruokailusta oli jo pitkä aika.

Kun tulin kotiin, muistin heti unohtaneeni postittaa viimeisen joulukortin. Muut olinkin jo aiemmin vienyt. Ei muuta kuin uudelleen matkaan. Samalla päätin hoitaa muutamia ostoksia, kun kerran liikenteessä olin. Lunta satoi, jota inhoan, mutta muuten oli ihan hauskaa kävellä raikkaassa ulkoilmassa.

Poikkesin käsityökeskuksessa, jossa oli äidille ajattelemani joululahja alennuksessa. No, johan sattui! Samalla nappasin mukaan savesta tehdyn sydänjoulukoristeen, joka on mukava viedä lahjaksi, jos joulun aikaan tulee yllätyskutsuja vieraisille. Poikkesin lisäksi lahjatavaraliikkeessä katselemassa kynttilöitä ja löysin aivan ihanan, suuren, valkohopeisen mansetin kookkaalle pöytäkynttilälle. Tällaista olin etsinyt jo pitkään ja se oli juuri täydellinen meille.

Kotona olen vapaan illan tunnelmissa jutellut pitkään (= 1 h) ystäväni kanssa puhelimessa. Kiva, kun joskus on aikaa vain olla ja tehdä, mitä mieleen juolahtaa.

Ei kommentteja: