maanantai 3. joulukuuta 2012

Kunnon pakkasia


Pitkästä aikaa aamu valkeni kirkkaana - ja pakkasta oli yli kaksikymmentä astetta. Kylläpä talvi tuli rytinällä! Tuntuu, kuin olisi syksystä siirrytty viikossa ydintalven kylmyyksiin.

Töissä tappelin auton lämpötolpan kanssa ja jäin toiseksi. Vahtimestarille oli soitettava, sillä kello ei vain käynyt. Toivottavasti sai henkeä vehkeeseen ja huomenna jo toimisi. Auto oli hieman traktorimainen, kun puolilta päivin sillä siirryin toiseen kouluun opettamaan.

Illalla kävin kävelemässä toppahousut ensi kertaa tänä talvena jalassa. Poskia nipisteli ja otsaakin kylmäsi, mutta piristävää oli. En koskaan valita kovasta pakkasesta. Sen sijaan lumi ei kuulu toivelistalleni. Tämä 10 senttiä, mitä meiltä löytyy, on ihan sopivasti.

Äsken kerrottiin uutisissa, että pakkaset jatkuvat. Ihan hauskaa vesisateiden ja märkyyden jälkeen. :=)

2 kommenttia:

Amir Näveri kirjoitti...

Täällä lunta 25cm ja pakkasta oli vain -11. Tälle talvelle olenkin varautunut kunnolla, ostin pitkästä aikaa ihan kunnon talvivarusteet myös kaupunkielämään kun joutuu ulkona leikkimään paljon lapsen kanssa. Ainoa mietityttävä asia uusissa hankinnoissa oli Sorelin kenkien ulkonäkö. Ne kun ovat aika massiiviset, nyt kun olen niillä ulkoillut vajaa viikon on ne aina jalassa, menen sitten kauppaan tai töihin. Yllätys kengissä on niiden keveys jalassa vaikka ne tuntuvat kädessä painavilta. Toinen yllätys on autolla ajamisen helppous, sen luulin olevan möhköillä vaikeaa, mutta ei. Joten tällä mainoksella suosittelen Sorelien hankintaa talvikengiksi!

Jaana kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Kun on kunnon vaatetus, kovassakin pakkasessa tarkenee.