lauantai 3. toukokuuta 2014

Konsertti


Aamulla kävelin hakemaan postin ihanassa auringonpaisteessa.  Pellolla kynnettiin ja iso määrä lokkeja lenteli traktorin perässä. Tapasin tiellä muita mökkiläisiä ja pysähdyttiin juttelemaan talven kuulumiset. 

Iltapäivällä oli pakko lähteä kaupunkiin valmistautumaan illan konserttiin. Poikkesin äidillä sulattamassa pakastimen (niin kuin ei sitä olisi voinut tehdä aiemmin talvella!), katsomassa sisaren perheen puunkaatoruljanssin tulosta ja ostamassa raesateessa orvokkeja. Sitten olikin jo hurja kiire harjoituksiin. 

Konsertti oli kiva. Mukana oli 4 kuoroa ja yksi kvartetti. Kaikkien laulut onnistuivat ok ja oman kuoron tulokseenkin olin oikein tyytyväinen. Kohautimme räpillä, joka kieltämättä poikkesi tyyliltään kappalevirrasta, mutta oli hauska piristys. Yleisökin tykkäsi!

Olin syönyt viimeeksi iltapäivällä ja konsertin loppuessa minulla oli kiljuva nälkä. Onnea on omistaa ystävä, joka kuin ajatuksen lukijana konsanaan ojentaa auton oven rakosesta minulle rasiallisen savustettua lahnaa. Sitä nautiskelin jo autossa mökille ajaessa. 

Järvi lähes tyyni, taivaanrannassa punainen auringonlasku, mustarastas livertää...

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Ihanaa. Mökillä. Ja hyvä konsertti

Jaana kirjoitti...

Jaksat vielä taivalluksen jälkeen kommentoidakin! Kyllä olet sitkeä ja sisukas. Ihailtavaa!