torstai 15. toukokuuta 2014

Pikkumies

              
Päivällä oppilaat naulasivat ulkona koulun rappusilla puutyötään. Taisi olla varsin motivoiva työ, vaikka tilat sen tekemiseen ovat puutteelliset. Meillä ei ole puutyöluokaa, joten hiomiset ja naulaamiset tehdään ulkona rappusilla kauniilla ilmalla. Hauskaa oli!

Sisareni oli jättänyt päivän aikana soittopyynnön. Hän pyysi minua hakemaan hoidosta nuorimmaistaan ylitöiden vuoksi. Mielellänihän minä pojan noudin. Samppa oli iloinen, kun ajettiin kotiin autolla. Yleensä olemme kävelleet meille.

Nyt oli kiire omaan kotiin, sillä viideltä alkoi jalkapallotreenit. Siis kaksi ja puolivuotiaalla! Isot siskot veivät hänet läheiselle pallokentälle ja siellä hän innoissaan oli juossut pallon perässä muiden pienten kanssa. Oli ollut niin hauskaa! Täytyykin mennä joku kerta kentän reunalle seuraamaan.

Minun aikani kului silmälaseja valitessa. Nyt on pöydällä viidet sangat mietinnässä ja myös muutamat aurinkolaseja varten.  Olenkin ollut talven ja kevään helisemässä vanhojen silmälasien kanssa, kun ikänäkö on taas tuonut haasteita. 

Päätös on tehty muutaman makutuomarin avustuksella. Ihanaa saada uudet lasit!

Ei kommentteja: