tiistai 6. toukokuuta 2014

Saunassa

                                    

Kiireisen työpäivän jälkeen hoitelin muutamia asioita. Olimme mm. hakemassa kummitytölle verokirjaa kesätöitä varten. Hän kaartoi parkkipaikalle skootterillaan, johon on vaihdettu akku ja nyt se ei jätä tielle, kuten kerran aiemmin keväällä meidän treffeillämme. Niin söpön näköistä: pieni tyttö ja iso kypärä!

Kun tulin mökille, otin pienet torkut ja heräsin ystävän saapumiseen. Juttelimme pitkän tovin. Hänen lähdettyään laitoin saunan lämpiämään, ensimmäistä kertaa tänä keväänä.

Voi kuinka ihanaa oli saunoa mökillä! Vaikka en ole mikään saunaihminen, viileällä säällä täällä mökillä sauna on niin ihana kokemus. Istuin pitkään minulle sopivissa lempeissä löylyissä, katselin ikkunasta auringonlaskua järvellä ja kuuntelin joutsenten mekastusta läheisessä lahdessa. Ajatukset liikkuivat maan ja taivaan välillä ja aikaa kului... Nautin niin! 

Kuinka voikaan olla niin onnellinen pienistä, tavallisista asioista!

                                       

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Mökillä ihanaa.Odotan saunomista. Iloitse ystävyydestä!

Jaana kirjoitti...

Iloitsen mökillä olosta ja ystävyydestä! Oikeiden ystävien merkitys on korostunut viime talven aikana, kun monenlaisia vastoinkäymisiä on tupsahtanut tielleni.

Yksi parhaimmista ystävistäni on ottanut sydämenasiakseen jaksamiseni ja joka päivä soittaa, tekstailee tai pistäytyy katsomassa minua. Liikuttavaa huolenpitoa, joka tuntuu tietenkin aivan käsittämättömän ihanalta!

Jaettu suru kutistuu ja ilo moninkertaistuu ystävän seurassa!