tiistai 4. elokuuta 2015

Kesä alkoi uudelleen

                 

Ihan tuntuu siltä, että kesä on palannut! Ihana, lämmin ja aurinkoinen päivä takana. Tyyntäkin oli aina välillä. 

Päivä kului kaupungissa. Nuoret saivat olla rauhassa mökillä, kun minä hoitelin kaiken maailman asioita. Olimme äidin kanssa ulkoilemassa ja samalla, kun hän istuskeli penkillä pihassa, minä kiskoin taloyhtiön suuresta ruusupenkistä karhunputket ja muut ylimääräiset pois. Kävimme myös kurkkaamassa takapihan suureen kaivantoon. Piharemontti on alkanut ja koneet pörräävät. On siinä äidillä ihmettelemistä.

Vein maton pesulaan, jaoin urkuviikon mainoksia, lakaisin oman paikkani autohallista puhtaaksi ja siistin kotia kesän ravaamisten jäljiltä. Hoidin kauppa-asioita niin äidille kuin itsellenikin ja olin tyytyväinen, kun sain paljon tehdyksi. Erityisen iloinen olin kummipojan sekä hänen perheensä tapaamisesta.

Myöhemmin iltapäivällä nuorison lähdettyä palasin mökille. Nautin auringosta lehtiä lukien ja uiden. Ystäväkin piipahti katsomassa. Myöhemmin illalla tartuin imuriin ja tein pikasiivouksen ;>) vaikka nuoret olivat muuten jättäneet mökin siistiin kuntoon.

Kaunis auringonlasku värjäsi taivaanrannan. Mukavaa, kun saa nauttia kesäisistä säistä - vihdoin!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Tuota auringonlaskua katselin tästä olohuoneen ikkunasta minäkin päivän marjanpuhdidtusurakan jälkeen

Jaana kirjoitti...

Lähes joka ilta on viime aikoina ollut ihania auringonlaskuja. Mökillä asumisen hyvä puoli on se, että aamut ja illat voivat olla todella kauniita, vaikka päivä olisikin sateinen ja kolea.