sunnuntai 23. elokuuta 2015

Helleviikonloppu

                 

Kyllä on mukavaa, kun elokuusta tuli näin kaunis ja aurinkoinen kuukausi! Meidän korkeuksilla tämä viikonloppu oli varmasti lämpimin koko kesänä. Pilvettömältä taivaalta on aurinko paistanut, lauantaina järvi oli aivan tyyni koko päivän ja lämpöä on riittänyt.

Sisareni kahden lapsensa kanssa on viettänyt aikaa täällä mökillä. Minä olen nauttinut heidän seurastaan, mutta humpsinut myös omia menojani. Eilen pääsin yllätyksenä aamukahville joen rantaan, tänään olen ollut messussa ja illalla urkuviikon päättäneessä Susanne Kujalan konsertissa. Äitiäkin kävin  katsomassa ja vähän pakastin mustikoita samalla reissulla kotona.

Pikkumiehen seura on ollut hervottoman hauskaa. Hän telkesi ison siskonsa ulkohuussiin laittamalla haan kiinni ja juoksemalla karkuun. Sisar oli kuitenkin nokkela ja ujutti huussikirjan (sisältää vitsejä ;>) kannen ovenrakoon ja sai sillä nostettua haan pois paikoiltaan. 

Ihana olo, kun on saanut nauttia auringosta ja lämmöstä. Pari päivää vielä riittää kaunista säätä, sitten taitaa tulla sateita. Ei haittaa...

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

On ollut vallan ihanaa säätä tosiaan nyt. Iloitaan ja nautitaan säästä ja mukavasta seurasta -tuo pikkumies on valloittava pakkaus. tein minäkin vastaavanlaista jäynää pienenä kummitädilleni: telkesin hänet lähteeseen eli maidonsäilytyslähde, jossa sentään silta, mutta liian kaukana navetasta, että huuto olisi kunnolla kuulunut. Tulihan siitä minulle tupenrapinat...
Tosin ehkä liiankin kuivaa - ainakin, kun en ole mökille kerennyt kovin paljoa kastelemaan kasveja unkarilaisten vieraitteni takia.

Maisakaisa kirjoitti...

Minullekin tuli muisto mieleen: mummolassa telkesimme veljeni kanssa sedän ulkohuussiin navetan taakse. Oli niin hauskaa - ainakin meidän mielestä.

Oli mahtavaa viettää viikonloppu mökillä. Ensi kertaa tänä kesänä tarkeni kunnolla uida.
Jatkukoon kesä edelleen!