perjantai 14. elokuuta 2015

Evakossa


Olen kaupungissa, sillä sisareni perhe on vallannut mökin tänä viikonloppuna. Ihan mukavaa, kun heille sattui näin ihanat säätkin. 

Sekä kaupunkiasunnon että myös äitini asunnon taloyhtiöt ovat tehneet kesän aikana piharemonttia. Erinäiset kerrat on hypitty sorakasojen yli ja kierrelty kaivantoja. Meillä on jo valmista, mutta äidin pihassa on täysi meno päällä. Viime viikolla lattia jyrähteli räjäytyksistä. Taitaa kestää vielä useampia viikoja, ennen kuin on valmista. 

Kävimme äidin kanssa ulkoilemassa pihassa. Samoin teemme huomenna ja sunnuntainakin. Nyt kun minulla on aikaa ja hyvät säät, on kiva viedä häntä pihaan istuskelemaan. Kun huonot syysilmat alkavat, ei ulkoilemaankaan päästä yhtä helposti kuin nyt.  

Viikko koulutyötä on takana. On ollut tosi mukavaa tavata oppilaat ja työkaverit sekä nauttia kesäisen kauniista ilmoista iltapäivisin. Eriskummallisen helpolta on viikko tuntunut. Ehkä kevät oli niin epätavallisen raskas, että tämä normaali vipinä tuntuu helpolta edelliseen verrattuna.  Säätkin suosivat, joten hiukan saamme lohtua viileiden kuukausien jälkeen. Onhan se mukavaa, kun kesä jatkuu. 

Ei kommentteja: