perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kevät alkoi tänään!

Maaliskuun ensimmäinen päivä tarkoittaa sitä, että talvi on takana ja ensimmäinen kevätkuukausi alkanut. Ihanaa! Vaikka sää ei ole ollut yhtään keväinen tänään, niin iloitsen silti talven taittumisesta. Kevät on niin minun vuodenaikani ja talvi jotain ihan muuta!

Eilen oli  +4 astetta lämmintä, tänään saman verran pakkasta ja kauhean liukasta. Aamupäivällä Kari katseli ikkunasta tielle päin ja huomasi, että siellähän oli juuri auto ajanut ojaan. Mitään kummempaa ei onneksi kuljettajalle käynyt ja hetken päästä paikalle näytti tulevan jo isompi auto, jolla ojassa ollut vedettiin tielle takaisin.

Lähdimme käymään läheisessä kaupungissa ja ajoimme todella varovasti, ettei käy hullusti. Muukin liikenne oli rauhallista. Kävimme hoitelemassa muutamia asioita ja sitten pistäydyimme laskettelukeskuksessa muuten vain katselemassa menoa. Virolaisia näytti olevan lomailemassa paljon, niin vuokramökeissä kuin rinteessäkin. Ajelimme uusilla mökkialueilla, joita nousee joka puolelle kuin sieniä sateella. Mistähän löytyy kaikille huviloille omistajat tai vuokralaiset? Kuinkahan kauan laskettelukeskuksen laajeneminen on mahdollista? Rinteitä on jo 21 ja joka vuosi tuntuu jotain uutta olevan tekeillä.


Tuuli oli kylmä, mutta eihän se laskettelijoita haitannut. Minusta on aina kiva käydä hiihtolomalla katsomassa laskettelukeskuksen vilinää jonain päivänä. Harmi, että kamera unohtui kotiin ja käytössä oli vain kännykkä.



Yöksi on luvassa oikein kunnon pakkaslukemat. Talvi ei vielä hellitä otettaan, mutta tietoisuus siitä, että jo maaliskuussa ollaan, tuntuu niiiiiiiin mukavalta!

2 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Kyllä se kesä sieltä tulee! Ja jos yhtään lohduttaa, niin meillä on ollut todella kylmät kelit viime viikkoina (aamulla vain +8). Toissa yönä heräsin ukkoseen ja jyrinää sekä salamointia kesti pari tuntia. Lähivuoret saivat lumipeitteen ja meilläkin tuli aivan mieletön raekuuro. Jussikin heräsi (vaikka ei ukkoseen ollutkaan herännyt - miehet!)kun rakeita alkoi tulla urakalla. Olemme sentään subtrooppisella vyöhykkeellä! Ajele varovasti ja hyvää loman jatkoa!

Jaana kirjoitti...

Kiitos! Katselin eilen säätiedotusta ja huomasin todella, ettei teilläkään mitään kovin lämmintä tällä hetkellä ole.

Loma on lopuillaan, mutta mieli on virkeä. Tämä maaliskuu tekee ihmeitä myös mielialaan!