perjantai 1. lokakuuta 2010

Lippuja ja lappuja


Työpäivä sujui sukkelasti. Järjestin joka välissä ilmoitustauluja, joilla opehuoneen seinät on "maalattu". Tiedotteita, mainoksia, koulutusilmoituksia, lippuja ja lappuja kyllä riittää. Osa on virallisia ilmoituksia, jotka on pakko pitää esillä. Voi tätä A4:sten tulvaa, vaikka tietotekniikan maailmassa eletäänkin! Kollegat laskivat jo leikkiä, minkä ehtivät, kun joka välissä yritin saada lappusia järjestykseen. Olin homman aloittanut jo viikkoja sitten ja tänään sain sen pois päiväjärjetyksestä. Olin tyytyväinen itseeni. Ja toivottavasti toisetkin löytävät nyt paremmin hakemansa informaation.


Kaikenlaisia muitakin hoidettavia hommia oli yllättävän paljon kertynyt tälle päivälle opetustyön oheen. Toimin koulussamme vastuuopena, kun rehtorimme "sijoituspaikka" on toisessa koulussa. Postin hoiteleminen yksistään vie joka päivä aikaa: On sähköposti ja oikea postilaatikkoon tuleva posti ja lisäksi lähettiposti. Alkusyksystä oli paljon pakettien hakemisia postikonttorista, mutta onneksi se virta on tyrehtynyt syksyn edetessä.


Päivä oli sumuinen ja vasta nyt myöhemmin iltapäivällä on taivas alkanut rakoilla. Viikonloppu edessä, joten aurinko voisi paistaakin vaikka täydeltä terältä! Vähän, mutta vain vähän, on kouluhommia tehtäväksi, mutta muuten voi vain ladata akkuja. Toivottavasti kaikilla muillakin olisi edessä kiva viikonloppu ja aikaa rentoutumiselle!

Ei kommentteja: