tiistai 5. lokakuuta 2010

Hankalia asioita


Työpäivä ohi ja päässä surisee. Miten samaan päivään mahtuukin vaikeita päätettäviä asioita sekä työssä että vapaa-ajan harrastuksissa! Toivoisin, että voisin tehdä hyviä ja oikeita päätöksiä, mutta kun asiat eivät aina ole mustavalkoisia. Joskus ei ole pelkästään hyviä ratkaisuja, vaan pitää päättää kahdesta huonosta se vähiten huonoin ja olla päätöksen teon jälkeenkin vielä epävarma siitä, teinkö oikein.


Tällaisen päivän jälkeen asiat kiertävät mielessä, vaikka voisi jo vaihtaa vapaallekin! Olisi ihanaa, jos olisi olemassa "pääntyhjennysnappi", jota painamalla vaikeat päivän asiat unohtuisivat ja voisi keskittyä uusiin juttuihin. Mutta minulla ainakaan ei sellaista nappia löydy, joten itseni hyvin tuntevana tiedän, että ylikierroksilla käyn tämän illan. Onneksi näin hankalat päivät eivät kuitenkaan ole ihan jokaviikkoisia!


Välillä ehdin spurtata mökille ja tyhjensin kiukaan vesisäiliön ja vessan käsienpesusäiliön vedestä. Kantelimme myös pihakalusteita verannalle talvisäilöön ja tyhjentelin piharuukkuja kasveista. Päätyö oli nypätä pumpun letku pois järvestä. Vaikka oli hanskat käsissä, putkeen tarttunut levä tuli läpi käsiin ja haisee kamalalta! Olen pessyt kädet moneen kertaan ja aina vaan haju muka tuntuu.


Oli aika viileä tuuli, vaikka muuten mukava kuulas syyspäivä. Paluumatkalla näin isohkon linnun lentävän metsään. Se meni aika läheltä, oli sinisenmusta, haukan oloinen siiviltään, mutta en tunnistanut. Jäi vähän vaivaamaan, mikä se olisi voinut olla, mutta elämäänhän mahtuu arvoituksia!


Nyt uutisille! Jospa television ääressä päänuppi tyhjenisi.



Ps.1. Piti tulla ihan lisäämään, että olipa hauska keskustelu Ajankohtaisessa kakkosessa: Soini vastaan Sinnemäki. Seuraan politiikkaa "toisella silmällä", enkä aina jaksa innostua aiheesta, mutta tämä oli hauska. Sinnemäki on kehittynyt keskustelijana viime vuosina ja piti oikein hyvin puolensa. Vaikka kynä on aina luistanut, ulosanti oli ministerikauden alussa tosi kankeaa. Soinia on niin hauska kuunnella, vaikka ei samaa mieltä olisikaan. Hän on oikea politiikan väriläiskä tällä hetkellä. Sanan säilä on hallussa vahvasti!


Ps.2. Laskuri taitaa sittenkin toimia...

Ei kommentteja: