tiistai 26. lokakuuta 2010

Pihkuran riesa!


Tänään asioin yksityisessä lääkärikeskuksessa. Asiakaspalvelu oli erinomaista kaikin puolin, kunnes tuli maksun aika: Uusimuotoiset pankkikortit (debit/credit) eivät kelpaa! Ei muuta kuin juoksemaan automaatille rahanhakuun.


Takaisin tullessani kysyin palautelaatikkoa, mutta sellaista ei ollut. Minulle annettiin valkoinen paperi, johon vuodatin asiallisesti mutta tiukasti mielipiteeni heidän pankkikorttilaitteestaan, ja tyrkkäsin nimeni alle. Vastaanottovirkailija oli kovin ystävällinen ja koki saman asian hankalana oman työnsä kannalta. No, ei ole varmaan kiva kuunnella päivästä toiseen asiakkaan valituksia samasta aiheesta.


Yritykset kaatavat syyn pankkien niskoille ja pankit katsovat vanhojen laitteiden olevan vain liikkeiden pihtailua. Rahastahan on kysymys. Monet liikkeenharjoittajat ovat minulle perustelleet, että uudet laitteet tulevat niin kalliiksi. Mutta tulee kalliiksi juoksuttaa asiakkaitakin. Juoksevat vielä pois lopullisesti!


Eipä ollut kortin kelpaamattomuus ensi kerta! Päätin tänään, että ryhdyn ensi töikseni selvittämään palveluita ja ostoksia hankkiessani kelpaako pankkikorttini. Jos ei, niin hankin ostokseni muualta! Niin riepoo...

Ei kommentteja: