lauantai 30. lokakuuta 2010

Huonoja ja hyviä uutisia


VIIME PÄIVIEN UUTISIA


Niitä huonoja:


Kaksi teinityttöä teloitettiin julkisesti vakoojina Somaliassa. Pidätettyinä samoista rikoiksista on kymmeniä ja he odottavat samaa kohtaloa.


Helsinkiläismies heitti kaksi koiraa alas parvekkeelta. Pudotuksessa setterit saivat lantion- ja leuanmurtumia. Myös sisäelimiä repesi.


Onko ihmisen pahuudella rajoja toisia ihmisiä tai eläimiä kohtaan? Ei näytä olevan!


Hyviä uutisia:


Usa ja Venäjä yhdessä iskivät Afganistanin huumelaboratorioihin ja tuhosivat neljä. Samalla hävitettiin huumeita satojen miljoonien eurojen edestä.


Parvekkeelta heitetyt koirat toipuvat kuin ihmeen kaupalla leikkausten jälkeen.


Japanissa kokoontuneet yli 200 maan edustajat ovat päässeet sopimukseen uusista tavoista uhanalaisten eliölajien suojelemiseksi. Ohjelma ulottuu aina vuoteen 2020 asti.


Onko maailmassa vielä hyvää tahtoa jäljellä kaiken pahuuden keskellä? Kyllä näyttää olevan!


Henkilökohtaisia uutisia:


Kuuntelin äsken radion Pikku Ykkösestä Hannu Mäkelän lastenkirjaa Hevonen, joka hukkasi silmälasinsa. Teekupposen ääressä tulin väkisinkin hyvälle mielelle. Meidän aikuisten tulisi lukea kerran viikossa lastenkirjoja, niin säilyisi joku tolkku tässä kavalassa maailmassa!


Sain valmiiksi ja lähetettyä eteenpäin kyläkirjaan tulevan jutun isovanhemmistani. Sain todella sydäntä lämmittävän palautteen tekstistä paluupostina. Tuntui niin mukavalta! Yritin tehdä tekstin rakkaudella mammaa ja pappaa kohtaan ja siksi käytin siihen paljon aikaa. Isovanhempieni ikäluokka alkaa olla mullan alla, joten on tärkeää, että heistä jää joitain muistikuvia jälkipolville.

Ei kommentteja: