tiistai 6. lokakuuta 2015

Taideiltapäivä


Paikalliset taidemuseomme sekä taiteilijat tekevät erinomaista yhteistyötä koulujen kanssa. Vuosittain taiteilijat vierailevat kouluissamme erilaisissa projekteissa, ja taidemuseot ovat tehneet monenlaisia ohjelmia koululaisvierailuihin.

Joka syksy on tarjolla opettajailtapäivä, jolloin tulevan lukukauden erilaiset mahdollisuudet esitellään meille opettajille. Nämä iltapäivät ovat olleet aina hedelmällisiä infohetkiä, joiden antamiin ideoihin mielellään tartumme. Lisäksi saa aina tutustua itsekin museoiden uusimpiin näyttelyihin. Sokerina pohjalla on lisäksi hyvä kahvihetki viihtyisässä museoravintolassa kauniin kattauksen äärellä, tällä kertaa ihanan lohipiirakan kera.

Vien mielelläni oppilaita taidenäyttelyihin ja konsertteihin aina, kun siihen on mahdollisuus. Osa lapsista ei näihin kulttuurin osa-alueisiin tutustu muuten kuin koulussa. Retkien tai vierailujen jälkeen oppilaiden palaute on poikkeuksetta positiivista, ja työskentelyä usein jatketaan vielä myöhemmin luokassa. 

Kiitos iltapäivästä, joka kertoi tämän lukuvuoden erilaisista mahdollisuuksista! Houkuttelevia, uusia pajoja on tarjolla. Miltä kuulostaa esim.  Colaa ja grafiikkaa tai Muotokuva tablettitietokoneella?

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Teillä on kaupungissa todella loistava taidetarjonta niin kuvataiteen kuin musiikinkin puolesta.

Jaana kirjoitti...

Kyllä vaan. Niistä iloitsemme!