perjantai 23. lokakuuta 2015

Kenraaliharjoitus


Illalla oli kuoromme 90-vuotiskonsertin kenraaliharjoitus. H-hetki on sunnuntai-iltana ja nyt pitäisi olla rauhallinen mieli: Osataan se, mitä osataan!

Harjoituksessa oli edellinen kanttorimme säestäjänä mukana. Hän soittaa myös soolo-osuuden aivan konsertin alkuun. Oli mukava laulaa kaikki teokset läpi niin, kuin ne on tarkoitus esittää. Viimeisiä viilauksia tehtiin ja sovittiin myös käytännön järjestelyistä, jotka olivatkin jo hyvässä mallissa.

Kummasti aikaa menee myös marssijärjestyksen ja paikkojen harjoittelemiseen. Joistain laulajista tällaiset "sulkeiset" tuntuvat ehkä kummalliselta. Niin se vain on sekä lapsilla että aikuisilla: Kaikki asiat tulee etukäteen harjoitella - myös tulot ja poistumiset - muuten ne eivät onnistu. Nyt pitäisi tämäkin asia olla mielessä ja kaikki tietävät paikkansa.

Uskomattoman paljon on järjesteltäviä asioita, ennen kuin kaikki yksityiskohdat ovat hallinnassa. Meillä puuhaa aiheutti myös kahvitus. Tarjoamme konserttiyleisölle juhlakahvit tilaisuuden jälkeen. Kakulla paikataan se, mikä ehkä musiikillisesti mokaillaan ;>) No, toivottavasti kakki sujuu suunnitelmien mukaan.

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Tsemppiä! Kivoja kakkuleipojaisia ennen konserttia.

Jaana kirjoitti...

Kiitos! Kakkuja taitaa väsätä muut kuin kuorolaiset, onneksi. Kiirettä pitäisi, jos nekin vielä itse talkoilisimme.