keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kävelemässä


Ihana, kuulas pakkasaamu! Nukuin pitkään ja söin rauhassa aamupalan ikkunan ääressä katsellen kaunista maisemaa. Viime vuonna lokakuussa se näytti tältä, nyt vähän riisutummalta. Aurinko paistoi ja savuja sekä höyryjä näkyi sieltä, täältä.

Puolilta päivin lähdin ulkoiluttamaan operoitua jalkaani ja kokeilemaan kävelyä. En ollut enää ottanut särkylääkettä ja se olikin hyvä ratkaisu. En tarvitakaan! Kävelin ihan kunnon matkan eikä jalka tuntunut kipeältä, kiristeli vain. 

Hoito-ohjeissa sanottiin, että liikuntaa voi harrastaa rajattomasti. Kivaa! Nyt sairauslomalla on aikaa kävellä ja kun se vielä on hyvä jalalle, tuntuu mukavalta. Nytkin oli niin rentouttavaa kävellä rauhassa keskipäivällä, jolloin yleensä töissä kiire on kovimmillaan. Pitää ottaa kaikki irti tästä lomasta.

Iltapäivällä lepuuttelin jalkaani ja hoidin äidin paperihommia. Niitä riittää... Onneksi nyt on aikaa sellaisellekin. Uskomatonta, kuinka monia papereita vanhuksen hoitoon liittyvissä asioissa pitää täytellä. Ihan työstä käy!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Onko sinulla tukisukka tukena tuossa jalassa?
Kiva kun voi liikkua eikä tarvitse olla paikoillaan kotosalla. Paranemisia!

Jaana kirjoitti...

Kyllä vain, tukisukkaa käytän, viikon yötä päivää, sen jälkeen vielä päivisin toisen viikon. Hyvähän niitä olisi jatkossakin pitää.