perjantai 9. lokakuuta 2015

Kuppikutsuilla

                   

Ilta kului Tupperikutsuissa. Autoin sisartani järjestelyissä ja pyörin enimmäkseen keittiössä kutsujen ajan. Olin päättänyt, etten lankea kippoihon ja kuppoihin - enkä langennutkaan. Sen sijaan tilasin silmälasien puhdistusliinan, juomapullon ja termarimukin. Siis lankesin kuitenkin ostamaan jotain, joskin sellaisia asioita, joita olin ajatellut tarvitsevani. Varsinkin tuo muki oli ihan mietitty, sillä halppisversiot vuotavat, jos kellahtavat nurin. Tämän kehuttiin pitävän nesteet sisässään. Saa nähdä...

Vieraana oli myös pikkupoikia, Sampan kavereita, ja pojat leikkivät koko illan iloisesti keskenään. Keittiössä oli ritarilinna ja aina välillä sain seurata hevosten hurjaa ratsastusta linnan vallihaudalla ja ritareiden urheita miekkailuja muurien suojissa. Sisarenpojan synttärilahja näytti olevan koko poikalauman mieleen ja yhteisleikki sujui sopuisasti.

Syysloma on alkanut. Ei oikein tunnu siltä, vaikka tietenkin ihan mukavaa ajatella ensi viikkoa. Parasta on, ettei viikoksi ole juurikaan muita suunnitelmia kuin tehdä sitä, mitä milloinkin huvittaa. Ainakin huomisaamuna nukun piiiiiitkään!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Mukavaa lomaa!

Jaana kirjoitti...

Kiitos, samoin sinulle sinne kauas! Kiva lukea matkakuulumisiasi.