maanantai 3. elokuuta 2015

Kaupungissa

                 

Lähimmässä suuressa kaupungissa kului tämä päivä. Kävelin kauniissa maisemissa keskustassa, jossa veden äärellä oli paljon istutuksia. Kyllä kaupungissakin on kesällä kaunista ja viihtyisää. Oli mukava juoda kakkukahvit auringonpaisteessa ja katsella kesäpäivän ihmisvirtaa.

Pääasiani oli käydä lääkärissä. Mukavan oloinen verisuonikirurgi katsoi jalkaani ja operaatiohan siitä tulee. Syksyllä joskus... Onneksi lääketiede on taas mennyt harppauksella eteenpäin, joten sama leikkaus, joka tehtiin toiseen jalkaan 7 vuotta sitten 5 viikon sairauslomalla, operoidaan nyt laserilla ja viikossa selviän työkykyiseksi. Mukavaa!

Käytin tilaisuutta hyväkseni ja tein samalla reissulla ostoksia. Muutama työvaate tarttui mukaan, ja löysin magneesiumsuihkeen, jota olin ajatellut kokeilla, sekä vein kengät suutariin takuukorjaukseen. Mökin makuuhuoneen sänkyihin löytyi uudet päiväpeitot, juuri sellaiset kuin halusin ja ilokseni puoleen hintaan.

Olen evakossa mökiltä. Kummityttö valtasi kavereineen kesäkotini, joten ensi yön vietän täällä vakiasunnossa. Ihan kivaa vaihteeksi olla kotona korkeuksissa mutta vähän outoa. (Edellinen yö on ollut toukokuun alussa.) Huomenna jo pääsen takaisin järven rannalle, joka on mukavaa, kun säät ovat lämmenneet ja aurinkokin paistaa. Ihana viimeinen lomaviikko tulossa säiden suhteen. Nyt meidän "koululaisten" pitää nauttia!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


Mikahan sinun jalassasi on? Soitan joskus ja kyselen.

Jaana kirjoitti...

Jalan laskimoa korjataan.

pappilanmummo kirjoitti...

Uudet vaatteet piristävät itseä ja varmaan oppilaitakin syksyn ja talven mittaan.
Magneesiumsuihkeen tehokokeilusta odottelen tietoja.