sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Yhteyksiä


Koko alkukesän olen nauttinut täällä mökillä sujuvasta mobiililaajakaistayhteydestä. Mikä nautinto, kun ei ole tarvinnut odotella esim. kuvien latautumista minuuttikaupalla!

No, tänään sadepäivänä tilanne on ollut toinen. Selvästi taas sää on hidastanut yhteyksiä, mutta nyt ollaan tilanteessa, joka vastaa viime kesän normaalia yhteyttä. Enpä siis valita! Yhteydet toimivat ja se on pääasia. Aiempina kesinä sadepäivänä saattoi yhteys olla kokonaan poikki.

Tänään olen myös pitänyt yhteyttä ystävääni, jonka kanssa tapaamme vain kesäisin. Oli kiva kuulla kuulumiset ja sopia treffit torstaille. Jännä juttu, miten toisten ihmisten kanssa yhteydenpito ei vaadi jatkuvaa päivittämistä, vaan nähdessämme jatketaan kuin välissä olevaa talvea ei olisi ollutkaan. Olemme rippikoulukavereita ja ystävyys on jatkunut sieltä saakka vuosikymmeniä.

Eilen joutsenia lipui mökin ohitse, tänään ainoat linnut ovat olleet mustarastaat nurmikolla ja peippo pihakoivussa. Messun jälkeen kävin äitiä katsomassa, ja iltapäivä sekä ilta on sujunut leppoisasti oleillen ja lueskellen. Ihanat päivänokoset nukuin, ja koiran kanssa olemme sateen lomassa käyneet lyhyillä lenkeillä.

Mukava sadepäivänä vain oleilla...

3 kommenttia:

Amir Näveri kirjoitti...

Sade ja jopa pilvet vaikuttaa todella paljon yhteyksiin. Joskus tuolla Kainuun erämaassa on jopa puhelin täydessä katveessa jos on alhaalla roikkuvia pilviä paljon. Saatikka jos sataa.

pappilanmummo kirjoitti...

Joskus tarvitsee vain oleilua kjaiken touhuamisen jälkeen. Tyhjentymsitä.

Jaana kirjoitti...

Amir: Näinhän se on. Täällä mökillä - takamailla - yhteydet ovat aina säästä riippuvaisia.

Pappilanmummo: Onneksi osaan oleilla. Taidan olla luonnostaan laiska luonne :=)