keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Oikea lomapäivä



Aamu valkeni pilvisenä ja sateisena. Päätinkin lähteä toimittamaan asioita läheiseen kaupunkiin ja niin vesisateessa kantelin multasäkkejä autoon. Ei haitannut! Kaikkein ravakimman kuuron odottelin kaupan katoksessa kymmenen muun ihmisen kanssa. Toisilla oli kiire, minulla ei minnekään - lomalainen kun olen.

Mökillä odotti ihana gourmet-ateria: sieni- ja vihreää salaattia, riisiä ja maukas liha-kalamuhennos. Lisäksi valkosipulimarinoituja oliiveja ja oliivileipää sekä tilkka jumalten juomaa. Oli täydellinen lomapäivän lounas. Kiitos, taas kerran!


Päivätorkkujen jälkeen juotiin kahvit juustokakulla sekä muilla äidin synttäreiltä jääneillä herkuilla terästettynä. Illalla ei olekaan tarvinnut syödä yhtään mitään, sillä vatsassa on vieläkin kylläinen olo.

Pitkin päivää on sadellut, mutta se ei ole täällä mökillä haitannut. Leppoisaa oleilua, juttelua, radiosta Tampere-talon konsertin kuuntelua... Sateen ropina on vaihtunut ilta-auringon paisteeseen ja maisema on mitä kaunein alkukesän vihreydessä. Todellinen lomapäivä eletty iltaan!

Kaiken kruunaa kunnollinen nettiyhteys, jonka sain hankittua eilen. Toukokuu menikin kännykällä ja iPadilla pelatessa. Näin hyvää nopeutta minulla ei mökillä ole koskaan ollutkaan, sillä nyt päätin asiaan satsata. Kannatti! Kuvatkin siirtyivät tänne blogiin alta aikayksikön. Olen oikein tyytyväinen.

Huomennakin aion vain olla ja toipua kevään huiskeesta. Ihanaa, ihanaa, ihanaa!

3 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Mukavaa yhdessäoloa ei mikään voita!

Tita kirjoitti...

Nams, mums, kuulostaa hyvältä, nauti kesäpäivistä!

Jaana kirjoitti...

Nautitaan ja hyvistä kokkailuista!