perjantai 20. maaliskuuta 2015

Matineassa


Eilen olin musiikkikoulun matineassa kuuntelemassa nuoria muusikoita. Esiintymässä oli oman luokkani oppilaita sekä molemmat sisareni tyttäret. 

Sain hoitaa taksin virkaa ennen tilaisuuden alkua, sillä toinen tytöistä oli pelaamassa lentopalloa ennen matineaa. Joukkueen harjoituksia ei voinut jättää väliin! Aika meni tarkoille, mutta ehdimme onneksi ajoissa urheiluhallilta konserttipaikalle. 

Oli mukava kuunnella vajaa tunti oppilaiden esityksiä. Jännitys leijaili ilmassa, niin soittajien kuin sukulaistenkin ;=) Pieniä virheitä sattuu, mutta se ei haittaa. Pääasia on, että uskaltaa ja hallitsee edes jotenkin jännityksen. Mitä enemmän esiintyy, sitä helpommaksi tilanne muodostuu. 

Matinea sujui mukavasti. Pikkuoppilaita oli hauska seurata, kun he olivat niin iloisia esiintyessään. Varttuneemmat ja pidemmällä olevat soittajat tarjosivat jo todella taidokkaita sekä nautinnollisia musiikkielämyksiä meille kuulijoille. Kiitos niistä taitaville musiikkikoulun opettajille! Hyvää työtä teette oppilaittenne kanssa. 

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Ja soittajista on mukavaa, kun on paljon kuuntelijoita ja etenkin tuttuja...

Jaana kirjoitti...

Kuulijakunta yleensä koostuu vanhemmista, mummoista ja papoista sekä tädeistä! ;=)