lauantai 14. maaliskuuta 2015

Mökillä nautiskelemassa


Ihanan aurinkoinen päivä taas aamusta alkaen! Nyt meitä hellitään... Lähdin puolilta päivin kummitytön ja koiran kanssa mökille mukana herkulliset päiväkahvit, kylläkin ilman kahvia!


 Nella rikkoi heti rantaan saavuttuaan itselleen avovettä, jossa virkistyi sekä kastelemalla vatsaansa että juoden. Rannassa oli mielenkiintoisen näköisiä jäämuodostelmia.


Leikkasin loput kuuset ja sitten istuttiin verannalla ja nautittiin auringosta, joka jo kovasti lämmitti. Jää piti kovaa mulinaa, jota oli hauska kuunnella. Muutama pilkkijä sekä mönkijöitä näkyi jäällä. Me pysyimme maan kamaralla, mutta Nella viiletteli välillä järvellä. Ihme, että pysyi pystyssä peilijäällä kovassa ravissaan!


Yhdessä rantakoivussa on loisen tai sienen aiheuttama "pallo". Mikä lie mahtaa olla nimeltään. Nyt se näkyi hyvin, kun ei ole lehtiä tiellä. Muuten puu vaikutti ihan hyväkuntoiselta. Linnut lauloivat, mutta teeren kukerrusta emme vielä kuulleet, vaikka radiossa aamulla siitä jo kerrottiinkin.


Kyllä kevät on ihan parasta aikaa vuodessa. Synkän talven jälkeen mieli lepää auringossa, harmitukset häviävät kilpaa sulavan lumen ja ajatukset vaeltelevat vapaina ja selkeinä. Rakastan kevättä!

Ps. Yleltä tulee radiosta vanhan musiikin toivekonsertti, jota kuuntelen tässä kirjoittaessani. Ihanaa musiikkia... Olisi mennyt ohi, jos ei olisi ystävä muistuttanut. Kiitos!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Mökillä ulkoillessa on mukavaa. Ja nautinto olla aurinkoisena kevätpäivänä...

Jaana kirjoitti...

On ollut niin mukavaa, kun olen saanut olla mökillä monena päivänä viime aikoina. Kotona onkin sitten villakoirat vallanneet tilaa...