maanantai 9. maaliskuuta 2015

Ihana aurinko!


Kuinka auringolla käyvä tyyppi sitä voikaan olla! Eilen oli alakuloa ilmassa, tänään aurinkoisessa säässä mieli oli riemuinen ja siiventyngät alkoivat kasvaa selkään kovaa vauhtia. Ihanan keväinen päivä!


Oli ihan pakko päästä töiden jälkeen mökille. Keitin mukaan termariin kahvit ja kävin nappaamassa Nella-koiran mukaani. Se oli innoissaan jäällä olevasta vedestä ja juosta ryntäili rannassa edestakaisin veden pärskyessä ympärillä. 

Lumi oli rinteestä sulanut lähes kokonaan ja aurinko lämmitti ihanasti. Oli niin kiva juoda kahvia verannalla. Katseltiin vähän puita, joita voisi jossain vaiheessa kevättä kaataa pois. En halua kasvattaa isoksi sellaisia, joiden kaataminen myöhemmin on työlästä. 

Leikkasin näkösuojana olevia kuusia ja Nella varasti sakset, kun selkäni käänsin. Onneksi niissä oli oranssia, joten näin, mihin koira ne pudotti. Rasvattiin myös aseöljyllä ylämökin oven lukkoa, jotta talven jäljiltä aukeaa notkeammin. 

Taas alkaa se aika, jolloin en meinaa kevään edetessä  pysyä nahoissani. Olen niin kiitollinen, kun piiiiiitkä talvi on ohitse. Kunnialla siitäkin selvittiin! Nyt saa vain nauttia kevään etenemisestä ja sen ihmeistä. Ihanaa!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Ihanaa. Mökillä!
Ja maanantaina mekin olimme mökillä.Ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Kaadoimme pari kolme puuta ja nautimme kauniista ilmasta mekin.

Jaana kirjoitti...

Minä olen vain taivastellut ja leikellyt kuusia...