torstai 5. helmikuuta 2015

Siivottu on


... ei kylläkään näin kesäisissä maisemissa, mutta samat siniset keittiön matot pöllytin ihan ulkona asti. Sain kuin sainkin siivottua, vaikka vielä eilen nuhan keskellä asia ei juurikaan innostanut. Tänään on ollut selvästi parempi päivä flunssan suhteen, joten imuriin tarttuminen onnistui illalla ihan hyvin.

Päivään on sisältynyt työtä, työnohjausta, terveyskeskuksessa piipahtamista äidin asioissa sekä iltapäiväkahvit ystävän kanssa. Runebergin tortut syötiin sekä ihanat, juuri paistetut munkit. Tortuista en juurikaan välitä maun perusteella, mutta jostain syystä ne mielestäni kuuluvat tähän päivään ja olivat tiensä jääkaappiin löytäneet. Olipa energiapläjäystä kerrakseen!

Nuha alkaa hellittää. Onneksi ei ainakaan vielä ole tullut muita oireita. Ehkä yhtenä iltana oli vähän lämmön nousua, mutta seuraava aamu oli taas normaali, joten töihin vain. Hyvin päivät ovat sujuneet, kun vain on niistää jaksanut. 

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Hyvä jos vain vähällä nuhalla selvisit. Runebergiä on aina juhlittava. Tosin jotain juhlimista pitää ollakin silloin tällöin, niin elämä ei käy tylsäksi. Ja vauhtia sinulla on ollutkin!

Jaana kirjoitti...

Olen kanssasi aivan samaa mieltä juhlimisesta. Pelkkää arkea ei jaksaisi.

Onneksi nuhasta ei poikinut mitään suurempaa flunssaa. Tosin sekin oli kyllä ihan tarpeeksi. Lambia kului melkein kaksi rullaa!