tiistai 3. helmikuuta 2015

Pärinää luokassa ja päässä


Alkuviikosta on soitettu musiikkitunneilla rumpuja. Oppilaista se on lähes poikkeuksetta aina innostavaa ja mukavaa. Kun käytössä on rodit kapuloiden sijaan on volyymikin ihan kohtuullinen. Torstaina ja perjantaina vielä jatketaan.

Päässä pörisee muutkin kuin rummut. Eilen illalla kävelyretki sujui vielä ihan normaalisti, mutta sen jälkeen yhtäkkiä alkoi kotona nenä valua. Melkein kellonajan minuutilleen voisin tähän kirjata. Ei ollutkaan mitään pientä nuhaa, vaan mitä pitemmälle ilta kului, sen runsaammin räystäs valui. Yölläkin heräsin niistämään.

Tänään olen aivastellut lähes sata kertaa ja nenäliinoja on tässä mahtavassa nuhassa kulunut vino pino. (Oikeastaan Lambi on kaikkein hellävaraisinta niistämiseen!) Onneksi ei muita flunssan oireita ole. Kiva mennä huomenna vetämään kuoronharjoitus tässä kunnossa, mutta ei voi mitään. Aikansa kutakin - kuten niistämistä!

3 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Pikaista paranemista!
Musiikki innostaa lapsia ja etenkin, kun saa tehdä jotakin muuta kuin vain laulaa.

Maisakaisa kirjoitti...

Se on kumma, miten joskus nuha alkaa kuin napista painaen! Toivottavasti perässä ei seuraa muu flunssarepertuaari.

Perusbeatia meilläkin musiikkitunneilla treenaillaan. Aina en muista ottaa omia korvatulppia mukaan, ja se kyllä sitten harmittaa, sitä kun on alkuvaiheessa oltava vieressä neuvomassa. Mutta oi sitä innostusta!

Jaana kirjoitti...

Meillä on soitinjakso menossa. Soitamme erityisesti rumpuja, kellopelejä ja kanteleita.