sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Pakkasaamun kuvia


Aamulla heräsin aikaisin. Oli kaunis pakkasaamu ja oli ihan pakko ottaa muutamia kuvia - ikkunan läpi - kun en viitsinyt mennä parvekkeelle palelemaan. Sen jälkeen sain vielä unen päästä kiinni, onneksi.


Aamupäivä sisälsi lämminhenkisen juhlahetken ja kakkukahvit. Piipahdin myös nopsasti äidin luona katsomassa, että kaikki oli ok ja muistuttamassa syömisestä. Sieltä on aina mukava lähteä, kun äiti kiittää huolenpidosta. "Olet hyvä tytär!" Välillä kyllä selvästi myös häiritsen, kun käyn "komentelemassa" ;=)



Iltapäivällä käytiin mökillä. Nella-koira sai taas juosta vapaana ja ilmeisesti tarpeekseen, koska istui auton vierellä jo odottamassa pois lähtöä. Mukavia tällaiset otukset, joita voi lainata, kun itselle sopii! Oli myös kiva vaihtaa kuulumisia sisaren perheen kanssa, kun myöhemmin koiran palautin kotiinsa.


Illalla vielä käytiin kävelemässä pirteässä pakkassäässä tähtikirkkaan taivaan alla ja myöhemmin puhuin pitkän työpuhelun. Nyt on vähän raukea olo päivän ulkoiluista. Kiva lähteä ajoissa (!) nukkumaan.