sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Helmikuun harmautta


Räntää ja vesisadetta! Mielenkiintoiset talviloman kelit...

Aamu ja pitkälti päiväkin kului kuoron kanssa lauleskellessa. Muuten sujui ihan hyvin, mutta oli hieman hankalaa kulkea ympäri kaupunkia kuoropukua räntäsateessa kanniskellen. No, onneksi kimppakyydin kuljettajana toiminut herrasmies ajoi auton ihan oven viereen, joten ei tarvinnut märässä kuoropuvussa heilua. Lauluista saatiin positiivista palautetta, joka aina mieltä lämmittää.

Iltapäivällä poikkesin pikku Samppaa katsomassa. Hän oli juuri syömässä, mutta ruoka ei juurikaan maistunut. Kun hän lähti pois pöydästä ja asiasta mainitsin, hän laittoi etusormen nenänpäähänsä ja alkoi sihistä. Siis kielsi ottamasta asiaa puheeksi! Minua nauratti, kun oli niin velmun näköinen pikkumies.

Lomapäivään kuuluu myös päiväunet, jotka maistuivat suloisilta.  Käveltiin myös yli kahden tunnin lenkki - harmaasta kelistä huolimatta - ja siitä olin todella iloinen kaiken istumisen vastapainoksi. 

Sama ankean kostea keli jatkuu hamaan tulevaisuuteen. Parina päivänä kai aurinko voi pikkiriikkisen näyttäytyä. Eipä säät haittaa! Pääasia, että voi lomalla tehdä mitä huvittaa.

2 kommenttia:

Maisakaisa kirjoitti...

Tosi harmillista, että säät muuttuivat näin harmaiksi ja vetisiksi! Onneksi lomalla voi tehdä muutakin kuin vain kastua sateessa.
Virkistävää lomaa säästä huolimatta!

Jaana kirjoitti...

Kiitos! Ei säät haittaa, sillä sehän on vain asennekysymys.