perjantai 27. helmikuuta 2015

Kotoilua

                            

Aamulla sain hauskan tehtävän. Päästin sisärentyttären lukkojen takaa vapauteen. Ei vaiskaan! Muu perhe lähti mökille 200 km päähän ja laittoivat lähtiessään ulko-oven turvalukon päälle. Kun esikoinen palasi kotiin, hänellä ei ollutkaan avainta tähän lukkoon, joten piti kulkea takaoven kautta. Elämä helpottui, kun pelastin hänet pulasta.

Tänään olen pitänyt kotipäivän. Aamupäivän toimittelin asioita, mutta iltapäivästä asti olen vain ottanut rennosti. Viikko on sisältänyt paljon puuhaa, matkusteluakin, joten nyt on kiva vain olla kotona.

Katselin miesten viestin :>( ja nyt olen kutonut sukkaa, pitkästä aikaa. Sain joulun jälkeen toisen käteni kipeäksi, kun ahnehdin käsitöitä liiaksi ja nyt olen pitänyt monta viikkoa taukoa. Täytyy muistaa kohtuus kaikessa - kutomisessakin. Helpommin sanottu kuin tehty, kun omaa tällaisen nopeatempoisen, keskeneräisyyksiä inhoavan luonteen...

Niin mukavaa, kun on lomaa vielä pari päivää jäljellä eikä mitään pakollisia suunnitelmia. Kotikin on siivottu, joten nautin! 

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Levollista, rauhallista loppulomaa.

Jaana kirjoitti...

Kiitos! Vain oleilen, puuhastelut puuhasteltu.