keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Arkipuuhia



Tämä talviloma on jo alusta saakka osaltaan suunniteltu tekemättömien ja hoittamattomien asioiden viikoksi. Huomasin joitain aikoja sitten, että hoidettavia juttuja on kasaantunut iso pino - suurin osa äitiini liittyviä. Kun en niitä työviikkojen lomassa saanut järjestykseen, olen lomasta varannut kaksi päivää tähän. Tänään oli niistä toinen.

Aaamulla käytin äidin verikokeessa. Iäkkään ihmisen asiointi on tietenkin hitaampaa kuin meidän nuorempien, jota minun on vieläkin vaikea muistaa. Taas tuli vähän kiire, vaikka emme mistään myöhästyneetkään. Nyt pitää vain varata jatkossa reilusti aikaa.

Oikeastaan kävin äidin luona tänään kaksi kertaa. Hoidin myös viimeiset Kelan jutut, pesin äidin pyykkiä ja ehdin itse kampaajalle. Siellä oli nuori harjoittelijatyttö, joka pesun yhteydessä hieroi päänahkaa aivan ihanasti. Kiitinkin nautinnollisesta hetkestä vuolaasti.

Taloyhtiöiden - sekä äidin että omani - villiä autojen parkkeerausta on yritetty saada järjestykseen, palmuvehkaan on vaihdettu multa ja siivottukin on. Nukuin päiväunet siinä vaiheessa, kun sain imurin sammuksiin. Väsytti niin, etten jaksanut edes tavaroita laittaa paikalleen, mutta pienet unet saivat ihmeitä aikaan ja piristivät kummasti. Kuoron harjoituksen jätin tänään väliin.

Minulla on hyvä mieli, kun suunnitellut asiat on saanut tehdyksi. Huomenna on vuorossa pelkästään kivaa tekemistä ja samoin toivottavasti koko loppu viikko.

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Olet ylen ahkera!
Miten paljon olet taas kerinnyt hoitaakaan asioita.Mutta et olekana vielä eläkeläinen.
Kuulin jostakin: jos eläkeläiset hoitavat kaksi asiaa päivässä, saavat olla tyytyväisiä aikaansaannoksiinsa, toteaa tämä eläkeläinen kateellisena vauhdistasi.

Jaana kirjoitti...

Loppuviikko meneekin toipuessa... ;>)