sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Lumisade ohitse

Vihdoinkin perjantaina alkanut lumisade loppui! Pihoilla on työnnetty lunta tänä viikonloppuna moneen otteeseen.

Aamu kului pitkään nukkuessa ja leppoisasti aamupuuhia tehden. Iltapäivällä oli kokous valmisteluineen ja illalla harjoittelin ensi viikon kuorolaulujen stemmat, kun joudun harjoituksen vetämään johtajan ollessa estynyt.

Soitin mökkitien auraajalle. Ensi viikonloppu on vapaa suunnitelmista, joten siihen sopii hyvin mökillä käynti, jos tie on aurattu. Olisi kiva lapioida polut, katsella talvisia järvimaisemia ja etsiskellä eläinten jälkiä.

Illansuussa minut houkuteltiin kävelylle ja puolitoista tuntia kului ihan huomaamatta. Kun ei lunta enää satanut, oli kiva kävellä muutaman asteen pakkasessa. Luonto oli kaunis, puhtaan valkoinen ja nastalenkkarit pitivät huolen pystyssä pysymisestä sekä rennosta askeltamisesta. Ihana kävelyretki!

Jospa lumi jo riittäisi vähäksi aikaa!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Ihanaa, pääset mökille.
Täällä vielä lunta satelee... kaunista lumista, mutta kolaamista riittää.
Kävelyllekään en viitsi lähteä, hiihtämisestä puhumattakaan,koska teitä on vielä auraamatta ja eilinen hiihto lumet silmissä ei kiehdo.
Takkaa lämmittäessä on mukava neuloa...

Jaana kirjoitti...

Nyt on mukavat ulkoilusäät, kun lumisade on tauonnut ja pakkasta vain muutama aste. Lauantaina mökille lapioimaan, jos nuhani ei pahene oikein kunnon flunssaksi. Toivottavasti ei!