maanantai 29. huhtikuuta 2013

Malttamattomana


Aamulehden rinnakkaislehti tilattu, liinavaatteita ja kuivia ruokatarvikkeita pakattu, vesikanisterit haettu talvisäilöstä...

Tällä viikolla muutan mökille. En ehkä vielä vapuksi, mutta loppuviikosta viimeistään. Vähän ilmoista ja jäiden lähdöstä riippuu.

Ihanaa!!!! Jo pelkkä ajatus kutkuttaa kivasti vatsanpohjassa. Olen niin odottanut, että saan taas siirtyä rantaan kevättä ja kesän tuloa seuraamaan.

5 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Hyvää mökille muuttoa ja Iloista Vappua ennen sitä. Meillä tosin on joku toinen jääkausi täällä. Eilen ja tänään on ollut kylmä tuuli ja vain 13 astetta, olemme ihan jäässä, brrrr!

pappilanmummo kirjoitti...

Vappuna lienee jäät lähteneet...
kateeksi käy tuo mökille muutto - me uurastamme pihalla ja puutarhassa kahdessa paikassa ja asumme kotona, koska mehiläisiä ei voi jättää kovin pitkäksi aikaa itsekseen.

Jaana kirjoitti...

Tita:
Kiitos samoin. Älä välitä, meillä on myös viileä vappuaatto, +6 astetta. Ei kauheasti tee mieli ulkona grillailla...

Pappilanmummo:
Eläimet sitovat - mehiläisetkin! Puutarhassa on kivaa kesällä puuhailla kaikenlaista mukavaa ja mennä sitten mökille, kun huvittaa.

Maisakaisa kirjoitti...

Tosi mahtavaa, jos voi muuttaa pitemmäksi ajaksi mökille. Me vain käymme suvun vaatimattomalla, pienellä yhteismökillä silloin tällöin, ja matkaakin on 300 km. Kevään tulon näkisi mökillä ihan eri lailla kuin kaupunkikodissa, vaikka täälläkin on oma piha.

Hauskaa vappua ja lämpimämpää keväänjatkoa mökkimaisemiin!

Jaana kirjoitti...

Kiitos!
Sitä lämpöä vielä odotellaan (ulkona +6,2)!