sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Siivottu on!


Mökin siivous on vihdoin valmis! Jee, olen niin onnellinen. Siivous on se tylsin homma keväällä mökillä ja vie kyllä eniten aikaakin, kun haluan sen huolella tehdä edes kerran vuodessa. Alamökki jäi vielä oman onnensa nojaan, mutta sen ehtii myöhemmin. Saunomaan pääsee koska vain ja saunakamarilla ei ole niin kiirettä.


Narsissit kukkivat verannan kaiteella, mutta maassa olevissa ei vielä ole yhtään nuppua auki. Sen sijaan krookukset kukoistivat. Valkovuokoissa ei ollut kovinkaan paljon tapahtunut edistystä viikossa. Nykeröinä edelleen. Harmi vain, etten ehtinyt kukkia kauheasti ihastella luuttuamisten lomassa.


Kun hain rannasta vettä, iso sammakko istui rantakiven vieressä varvikossa. Oli niin viileää, että se oli varmaan ihan kankeana, kun ei liikkunut minnekään, vaikka tömistelin vierestä. Joku pieni perhonenkin lenteli, mutta en tunnistanut sitä. 

Kari tuli simapullon kera nauttimaan kätteni jäljistä, kun olin saanut jo lähes kaiken siivotuksi. Hän oli ollut tekemässä erämaamökin rantaan uutta laituria. Hänellä on sinne paljon kesäsuunnitelmia, niin metsänhoidollisia kuin varaston rakentamisen suhteen, että taitaa käydä ohrasesti: Minä mökillä ja hän metsälammen rannalla ja välissä 40 km! Ehkä silloin tällöin tavataan... ;=)


2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Tuo bannerikuva on kaunis ja ison määrän lintuja oletkin bongannut

Jaana kirjoitti...

Kiitos! Olen kerrankin myös itse kuvaan tyytyväinen. Kun 10 kuvaa ottaa, niin yksi onnistuu kunnolla. Sehän se suhde on, jos hyvin käy!