torstai 11. lokakuuta 2012

Loman kynnyksellä

Huomenna alkaa syysloma. Katselin juuri kalenteria, jonka yritän loman kohdalla pitää aina mahdollisimman tyhjänä. Paras loma on sellainen, jolloin aamulla voi miettiä, mitä tänään tekisi ja sitten toteuttaa, mitä mieleen juolahtaa ilman ennakkosuunnitelmia.

Nyt on kuitenkin kalenterissa parturi, hammaslääkäri, laboratoriossa käynti, päivä koiran seuraneitinä, kuoron keikka sekä teatterimatka. Paljon on silti tyhjää, mutta tiedostan kyllä, että viikko on suhteellisen lyhyt aika.

Heräteostoksena löytyi kuukausi sitten tällainen lokerikko. Lomalla aion miettiä, mitä sinne laitan. Lisäksi ajattelin ehkä pestä vähän ikkunoita ja käydä mökillä ja ...

Taitaa olla parempi lopettaa suunnittelu tähän. Teen mitä teen! Pääasia on lepo ja elämästä nauttiminen!

2 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Juu, näin on, että lomalla ei kannata kovasti tehdä suunnitelmia. Antaa ihan vaan tapahtua! Takavuosina olin kaikki lomat mökillä Rääkkylässä (koska jouduin matkustamaan ulkomailla työn puolesta ihan kotitarpeiksi). Ekana päivänä mulla oli aina kamala kiire kauppaan jne. Puolessavälissä huomasin, että MIHIN MULLA ON KIIRE? Hölläsin kaasujalkaa ja poikkesin matkalla kahville.
Tietysti on jotain sellaista, minkä haluaa tehdä, ettei se sitten koko ajan paina mieltä. Yleensä tein "pakolliset" heti loman alussa, niin sitten saattoi haahuilla loppuloman miten halusi.

Jaana kirjoitti...

Tuo kiire on kyllä kummallinen asia. Se "jää päälle", jos ei pidä varaansa!