perjantai 19. helmikuuta 2016

Tanssin pyörteissä


Uuvuttava, mutta ihana työviikko on päätöksessä. Omat työt sujuivat rutiinilla, mutta kiirettä ja vipinää toi lukion vanhojen tanssit, joissa riitti valmisteltavaa.


Roudasin tanssipukua edestakaisin kummitytön avuksi. Keskiviikkona lisäksi silitettiin koko komeus, ja torstaina iltapäivällä olin auttamassa häntä ja muitakin tyttöjä pukeutumisessa. Juuri ehdin itse kotiin syömään ja vaatteita vaihtamaan ennen tanssiaisten alkua.


Illalla vanhat tanssivat salintäydelle yleisölle ja vielä tänään kouluväelle. Kaikki sujui hienosti. Tosin tyttöjen pukujen nyöritykset ovat niin hankalia, että pukeutumisessa kävin auttamassa tänäänkin.

Hallittuja tanssikoreografioita, kauniita nuoria naisia ja miehiä, upeaa pukuloistoa! Sain nauttia tansseista kahteen otteeseen - eilen kutsuttuna kummitätinä, tänään opena. Iltapäivällä vielä suoritin taksin virkaa ja hain tyttöjä esiintymästä vanhainkodilta päivän päätteeksi.

Kieltämättä työstä kävi taksin virka! Tänään illalla olen huokaissut helpotuksesta ja nauttinut perjantai-illan rauhasta ihan omien juttujen merkeissä. Juhlat ovat hienoja, mutta ne eivät synny ilman valmistelua. Mielellään auttelee, kun saa olla mukana nuorten ilossa ja onnessa.

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Tuo juhlinta on mahtavaa - useimmat lukiolaiset eivät jättäisi sitä millään väliin.
Onnittelut hyvin menneistä juhlista taustajoukoillekin.

Jaana kirjoitti...

Kiitos! Kyllä tanssiaiset oavt iso puristus nuorille ja perheille - sekä myös rahapussille!