sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Kipeäksikö?


Olen ollut jokseenkin terve lokakuun alkupuolen pientä nuhaa lukuunottamatta. Kuten lehdet ovat kertoneet, sekä mahatautia että flunssaa on liikkeellä. Minäkin perjantai-iltana mietin, tulenko kipeäksi. Kurkku tuntui paksulta ja vilutti. Otin sinkit, echinaforsset, c-vitamiinit ja vaikka mitkä poskeeni ja join lämmintä. Aaamulla tuntui vielä hiukan tukkoiselta, mutta se meni nopeasti ohi. Noinkohan vähällä selvisin?

Tänä aamuna suihkuun mennessä poimin lattialta puolihuolimattomasti sukan. Selässä vihlaisi ja taisin siellä nitkauttaa jotain, todennäköisesti lihasta. Ajatuksella on saanut tänään liikkua, mutta onneksi en ole särkylääkettä tarvinnut. Sohva on vetänyt puoleensa ja nukuinkin päiväunet. Sen jälkeen selkä olikin parempi.

Illalla lauloimme kuoron kanssa iltamessussa eikä selkäni kyllä yhtään pitänyt siellä istumisesta. Korjasin vielä kotiin tultuani kokeet. Nyt olo on jäykkä jöpökkä, mutta onneksi onkin nukkumaan meno edessä. Istuminen on selälle myrkkyä, joka taas on tullut todistetuksi.

Jos sairastun, teen sen mielelläni alkavan viikon aikana. Seuraava viikko on talvilomaa ja olisi kiva silloin olla kunnossa. Joten pöpöt: Jos aiotte iskeä, tehkää se pikapuoliin! 

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Toivottavasti ei ollenkaan pöpöjä!
Selkäkipu on inhottava kipu.

Jaana kirjoitti...

Onneksi selkäjuttu meni nopeasti ohi. Taisi olla yhteydessä alkavaan flunssaan.