perjantai 26. helmikuuta 2016

Merkillinen loman alku


Talviloma on alkanut. Hiukan merkillinen olo, sillä alkuviikosta sain flunssan, jota vielä sairastelen. Pääoire on nuha. Juuri muita oireita ei ole, joten helpolla pääsen, jos ei muuksi muutu.

Päänvaivaa aiheuttaa myös äitini tilanne. Kahden eri sairaalan jälkeen hän on nyt oman paikkakunnan vuodeosastolla. Alhainen kalium korjaantui tiputuksessa, mutta ison sairaalan kiireisellä päivystyksen tarkkailuosastolla sattui kömmähdys: Kalium pääsi tiputuksessa kudokseen aiheuttaen palovamman kaltaisen tilan. Toisessa sairaalassa se huomattiin, kun äitiin nousi kuume. Tilanne voi vanhalla ihmisellä mennä mihin suuntaan tahansa. Nyt lääkitään ja seurataan. Hoitovirhehän tämä on, josta pitää tehdä ensi viikolla ilmoitus.

Kurjinta on, että minä ja sisareni - oikeastaan puolet lähisuvusta - on flunssan kourissa ja sairaalaan ei ole menemistä äitiä katsomaan. Onneksi vävy ja yksi lapsenlapsista on terveinä ja he lupasivat mennä heti tänään. 

Loma alkaa siis vähän merkillisissä tunnelmissa. Itse olen lähdössä pariksi päiväksi muualle. Minusta ei flunssaisena ole äidille mitään apua ja puhelimitse voi onneksi olla yhteydessä. Kaikesta huolimatta olen ihan hyvällä mielellä ja lomaltakin tuntuu. Ihana irrottautua arkikuvioista! 

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Pikaista paranemista Sinulle ja äidillesikin. Ja hyvää lomaa!

Tita kirjoitti...

Tsemppiä..ymmärrän tilanteesi.