lauantai 20. helmikuuta 2016

Nelivuotiaan kanssa


Viikolla isojen tyttöjen juttuja, tänään pienten poikien...

Sain viettää koko iltapäivän nelivuotiaan Sampan kanssa. Ensin kävimme mummia ilahduttamassa. Mummi luki Miina ja Manu -kirjoja lapsenlapselleen ja sitten he leikkivät vielä pehmokäsinukeilla. Minä sain sillä aikaa viikattua pyykit kaappiin ja tehtyä muitakin hommia.


 Mummilta tulimme meille leikkimään. Siinä ohessa syötiin myös hyvällä ruokahalulla makaronilaatikkoa ja mikä parasta: Jälkiruoaksi oli karkkipäivän nameja, joka oli tietysti hyvin tärkeä juttu.

Pelasimme muistipeliä, jonka avulla opeteltiin vaikeita äänteitä. Mukana oli myös uusi peli, jossa opeteltiin laittamaan värejä tiettyyn järjestykseen. On se kumma, kun minä hävisin molemmat pelit! Muistipelissä Samppa oli ihan lyömätön.

Meillä olikin lähes kuukauden tauko tapaamisessa, kun pikkumiehellä ensin oli flunssa ja sitten vähän ajan päästä mahatauti, joka levisi ärhäkkäästi perheessä. Pysyin viisaasti heistä kaukana.

Nyt oli ihana iltapäivä ja aika kului nopeasti. Pian tavataan taas!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Sama juttu peleissä. Vaikka ei anna edes tasoitusta, niin muistipelissä nuo pienet ovat usein lyömättömiä ja Othellossa kolmoseni voitti koko porukan useimmiten.

Jaana kirjoitti...

Oppilaissa osa voittaa minut aina muistipeleissä, mutta onneksi joskus on sellainen vastus, että minäkin onnistun ;>)