lauantai 13. helmikuuta 2016

Kaupungissa

Tämän päivän vietimme kaupungissa. Luminen ja aurinkoinen aamumaisema näytti kauniilta auton ikkunasta. Pitkään jatkuneen harmaan sään jälkeen tuntui hienolta katsella puhtaan valkoista luontoa - vaikkakin sänkipellot näkyivät vähäisen lumen alta.

                 

Kauppakeskuksessa oli kulttuuripäivä. Eri tuottajat olivat esittelemässä omia projektejaan ja lavalta kuului livemusiikkia. Seurasin pasuunatrion klassista soittoa ja sitä olisin kuunnellut pitempäänkin. Ammattimuusikot osasivat hommansa.

                                                                                                                
                                    Älä ota kesäkissaa, Emmi Kallio 2015

Hauska yksityiskohta oli, kun kävelykadulla - 220 000 asukkaan kaupungissa - törmäsin entisen ekaluokkalaiseni taiteeseen. Vuodet kuluvat nopsaan. Kiitos, Emmi, kissateoksesta ja lapsille pitämistäsi taidekursseista!

Kahvilassa oli hauska katsella ohi kulkevia ihmisiä ja shoppailuaikaa oli juuri tarpeeksi, siis muutama tunti.  En enää viitsi entiseen malliin vaellella kaupasta toiseen. Tavaraakin on kotona liian kanssa, samoin vaatteita. Sen sijaan oli kiva käydä syömässä yhdessä ystävänpäivälounas. Kiitos! :=)

Oikeita asioitakin hoitelin. Sain mukaani liput Semmareiden kevätkonserttiin toukokuulle ja muutaman tarpeellisen hankinnan tehtyä.

Kun tulin kotiin, toi naapurini minulle kauniin ystävänpäiväkimpun. Kiitos! Tuossa se ilostuttaa olohuoneen sohvapöydällä.

1 kommentti:

pappilanmummo kirjoitti...

Nuorin poikani on pasunisti. Tykkään vaskipuhaltimien musiikista.