maanantai 21. joulukuuta 2015

Pientä vipinää


Ihana tuoksu kotona! Otin juuri bataattilaatikot uunista ja maistelin vähän -hyvää! Bataatti on niin mukavan makuinen, että tein ensimmäistä kertaa näitä laatikkoja joulupöytään.

Hauskaa vipinää on pitänyt koko päivän. Olen toimitellut asioita, autokin on pesty ja äidillä käyty. Vaikka on ollut vähän kiire, niin sekin on tuntunut jouluiselta. 

Iltapäivällä olimme kuoron kanssa viemässä joulutervehdystä ryhmäkotiin ja vuodeosastoille. Kolmessa paikassa lauloimme osana seurakunnan hartautta ja tuntui niin mukavalta katsella kauniiksi koristeltuja auloja ja oleskelutiloja. Kyllä kunnioitan hoitajia, jotka kiireen keskellä jaksavat luoda joulutunnelmaa ja tehdä vanhusten sekä sairaiden olon mahdollisimman kotoisaksi.


Illalla pyyhkäisin pölyt ja imuroin, lakanatkin vaihdoin sekä pesin kaksi koneellista pyykkiä. Nyt onkin rauhallisempia päiviä luvassa - ainakin toivon niin ;=) vaikka jouluvalmistelut jatkuvatkin huomenna rosollin ja perunalaatikoiden teolla.

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Olet reilusti edellä. Tiistaina meillä siivotaan ja keskiviikkona ovat jo lapsenlapset ja sitten yhdssä leivotaan joulupullat ja laitellaan jouluruoat kuten rossollia varten jne. Voi olla että perunalaatikko jää tänä vuonna unelmaksi.

Jaana kirjoitti...

Ihana tehdä yhdessä joulua!