maanantai 7. joulukuuta 2015

Itsenäisyyspäivän viettoa



Eilen juhlin Suomen itsenäisyyspäivää lukemalla juhlajumalanpalveluksessa tekstejä, syömällä hyvin ja nukkumalla päiväunet. Tällä kertaa en ollut missään juhlassa, sillä edelliset päivät olivat sen verran puuhakkaita, että nyt vain päätin ladata akkuja. (Mitä nyt yhdet matematiikan kokeet korjasin ;=) Illalla kuuntelin suomalaista musiikkia sekä katselin linnan juhlia. Taas oli rouva Jenni Haukio valinnut todella tyylikkään ja itselleen sopivan puvun.

Harjoittelimme kummitytön kanssa lauluja, sillä ensi sunnuntaina meillä on esiintyminen. Vastaamme musiikista jouluaiheisessa runoesityksessä. Mikäs minun on säestäessä, kun kummityttö laulaa aivan ihanasti. Yhden kappaleen laulamme kaksiäänisesti yhdessä.

Harjoitus sujui nopeasti, kun kumpikin osasi osuutensa. Ehdimme myös jutella kaiken maailman asioista ja kahvitella. Oli kiva yhteinen iltahetki, josta todella nautin. 

Tänään on ollut taas paluu arkeen. Olen aloitellut joulusiivouksia ja tuuletellut mattoja, kun on ollut kuiva sää ulkona. Haluan suursiivoukset ajoissa pois alta, jotta voi keskittyä mukavampiin asioihin. Ennen aattoa pitää vielä uudemmasti pyyhkäistä pölyt ja imuroida, mutta se on sitten onneksi nopeaa puuhaa.

Töissä tunnelma vain kiihtyy ja tahtikin!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Siivous on edessä täälläkin, kunhan tämän viikon työt on tehty ja joulujuhlat juhlittu.
Koko ajan toimintaa meneillään ja tosi touhu teillä koulussa vielä parin viikon ajan.

Jaana kirjoitti...

Siivous on minulle jouluvalmisteluissa se tylsin homma. Ihan kuin joulu jo alkaisi, kun sen saa tehtyä!

Tänään oli koulussa luokallani ensimmäiset saliharjoitukset joulujuhlaa varten. Luokassa on harjoiteltu jo monta viikkoa. Hieman oli säpinää!