maanantai 21. huhtikuuta 2014

Toinen pääsiäispäivä


Peilityyni järvi, lämmintä, krookukset auki parhaimmillaan... Mökillä taas yksi huippuhieno päivä, vaikka meillä ei aurinko päivällä paistanutkaan, illansuussa vasta.

Eväänä oli loput lammaspaistista. Se oli aivan mielettömän hyvää, vaikka itse kehunkin. Laitoin siihen mustaapippuria, rakuunaa, valkosipulia ja punaviiniä öljyyn sekoitettuna sekä suolaa tietenkin. En juurikaan nähnyt vaivaa sen eteen ja paistaminenkin tapahtui ilman valelua pussissa. Maukasta tuli ja helposti! Lampaalla on herkuteltu jo monena päivänä, mutta nyt siitä on enää nökönen jäljellä. Hyvä niin!


Jatkoin haravoimista, voi käsi parka! En kuitenkaan ahnehtinut, vaan istuskelin välillä ja vain katselin. Tapasin pihassa pyyn, ensimmäisen hyttysen (!) sekä sisiliskon. Kaadoin minun mittakaavassani kaksi puuta (oikeasti varmaan rankoja) ja pesin auton kuramatot, taas kerran. Vasta illalla maltoin lähteä kotiin.

Huomenna palataan taas arkeen!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Aivan ihana mökkipäivä! Kevät tulee keikkuen todella aikaisessa tänä vuonna.
Sinivuokot ovat kevään kukkia luonnosta ilahduttamassa kylvämättä ja kyntämättä.
Ja noin maukasta hyvää lammasta...

Jaana kirjoitti...

Tuleekohan kevät ilman takatalvea? On sitä ennenkin vietetty vappua räntäsateessa ja kerran äitienpäivänä tuli lunta 10 cm!