perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kiireisen viikon kiireetön päätös

Kyllä on ollut työntäyteinen ja kiire viikko: kokouksia, koulutusta, koulutulokkaiden kouluun tutustumista ja vanhempieniltaa. Kotona ei ole ehtinyt käydä kuin kääntymässä.

Tänään lähdin töistä kiireellä viemään autoa huoltoon. Öljyn valuttaminen korjataan ja samalla tehdään huolto. Tuli vähän kiire ja ajelin sakkorajoilla vain huomatakseni, että huoltamolla oli ihmisiä jonoksi asti. Kukaan ei huomannut pientä myöhästymistäni.

Tivasin syytä öljyn tiputteluun, joka laitettiin robotin syyksi. Samaa syytä tarjottiin astianpesukoneen kytkimen rikkoutumiseen talvella. Voi robotti parkaa! Se ei kyllä osaa tehtaassa hommiaan, kun aina syyllistetään. Onneksi on takuut...

Kävelin huoltamolta ABC:lle kahville ja lukemaan lehtiä. Tässä nyt naputtelen päivitystä ja odottelen huollon valmistumista. Kiire päättyi kuin seinään ja viikonloppu edessä. Lähden mökille lopettelemaan siivoukset. Kohta pääsen sinne muuttamaan :=) Jee!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Ihanaa: mökille muutto ja autokin taitaa olla jo kunnossa.
I padillako kirjoittelet ja kuvia lähetät?

Jaana kirjoitti...

Mökille muutto on joka kevät niin ihanaa!

Tällä kertaa päivittelin ihan kännykällä ja kuvakin oli sillä otettu. Kuvat ovat tulleet aluksi aina liian suurina, kunnes vasta äsken tajusin käydä sovelluksesta muuttamassa resoluution. Nyt taitaa tulla automaattisesti kuvat oikean kokoisena.

iPadilla on myös tosi helppo päivitellä.