keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Erilainen vappuaatto


Vappupallojen puhallusta, naamiaisia, kiharaiset serpentiinit... Lasten iloa oli töissä hauska seurata. Erilaisia hahmoja liikkui käytävillä: noitia, teräsmiehiä, koiria, kaiken maailman hippejä sekä prinsessoja. Minä huuhailin kiinalaisessa päähineessä ja aamutakissa koko päivän. Lapsista on niin hauskaa, kun koulun aikuisetkin heittäytyvät täysillä mukaan. Töissä siis varsin perinteinen vappuaatto.

Töiden jälkeen kävin myyjäisistä hakemassa munkkeja ja iPadiini SIM-kortin mökkikautta varten. Olisi ollut ihanaa ottaa pienet nokkaunet, sillä herasin jo viiden maissa aamulla, mutta en ehtinyt. Kuoronharjoitukset kutsuivat!

Niin, enpä muista koskaan aiemmin viettäneeni vappuaaton iltaa kuoronharjoituksissa. Nyt sekin on koettu! Asiasta veisteltiinkin pitkin iltaa hurttia huumoria. Pakko oli harjoitella, sillä meillä on lauantai-iltana konsertti parin muun kuoron kanssa.

Ilta oli kyllä harjoituksista huolimatta tosi hauska. En muista nauraneeni pitkään aikaan niin hervottomasti kuin tänä iltana. Vieläkin hymyilyttää muutamat jutut... Kai me kuplivasta tunnelmasta huolimatta jotain osattiinkin, kun saimme johtajalta roppakaupalla kehuja.

Muuten, en ole koskaan uskonut, että kaupan sima voi olla hyvää. Luin lehdestä sima-arvostelun, jossa Marlin kotisima sai parhaat pisteet. Kaupassa pullo osui silmääni ja päätin kokeilla. Äsken maistelin ja totta tosiaan! Se maistui ihan kotitekoiselta eikä esanssiselta sokerilitkulta. Pullokin oli kaunis, lasinen.

Nyt väsyttää armottomasti! Enpä taida jaksaa enää enempää riekkua hereillä tänä vappuaattona...

Ei kommentteja: